Persoonlijke keuzes

 

Uitvaartkisten

De keuze van een uitvaartkist heeft te maken met persoonlijke smaak en welke waarde men daaraan hecht. Uiteraard beschik ik over een groot assortiment standaard kisten. Maar ook over een collectie speciale kisten. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.
Alle modellen, ook die met speciale wensen van de nabestaanden, worden zo snel mogelijk geleverd.

Drukwerk

Vroeger was de rouwbrief de traditionele Oud Hollandse brief met het zwarte randje. Dat kan nog steeds, maar het hoeft niet meer. Ik heb een uitgebreide collectie rouwbrieven met bijpassende dankbetuigingen. Tegenwoordig is er veel mogelijk en is het heel gewoon om het rouwdrukwerk een persoonlijk karakter te geven. Rouwbrieven en dankbetuigingen met eigen tekst of afbeeldingen behoren tot de mogelijkheden. Ik help u graag met het samenstellen en vormgeven van uniek drukwerk.

Bloemen

Via mij kunt u eventueel uw boeket bestellen. De bloemist zal indien u wenst, een boeket samenstellen naar uw persoonlijke wensen.

Foto’s 

Een fotoreportage van de uitvaart kan een mooie herinnering zijn. De fotograaf stelt zich bescheiden en integer op en zal in overleg met u momenten van het rouwbezoek en/of afscheid vastleggen.

 

Voor het melden van een overlijden ben ik altijd bereikbaar op:

06 528 81 505 of 078 26 00 366

 

 

logo_125x125