Een unieke uitvaart

Uitvaartwensen

Vanzelfsprekend staan uw persoonlijke wensen centraal. Luisterend naar uw wensen kan ik ideeën opperen die hierbij aansluiten, om samen te komen tot een persoonlijk afscheid. Maar ook kan ik eventuele valkuilen benoemen die ik door mijn ervaring voorzie.

Eigen invulling

Nabestaanden kunnen op verschillende manieren een actieve rol spelen bij de uitvaart. Bijvoorbeeld door het helpen bij de laatste verzorging, het dragen van de kist, het aansteken van kaarsen of het houden van een toespraak. Door het leveren van een persoonlijke bijdrage voelen nabestaanden zich meer betrokken bij de uitvaart.

De balans tussen wensen, mogelijkheden en budget

Dagelijks stellen vrienden, kennissen en cliënten uiteenlopende vragen over mijn vakgebied. Met name vragen betreffende de mogelijkheden en uitvaartkosten.

Steevast is mijn antwoord dat het één samen hangt met het ander. Inzicht in kosten kun je enkel goed in kaart brengen als je duidelijkheid schept wat je wensen zijn binnen de mogelijkheden die geboden worden;

ofwel de balans tussen:

  • Wensen
  • Mogelijkheden
  • Budget

Als je budget het niet toelaat om bepaalde wensen te verwezenlijken dien je één van de twee bij te stellen. Daarnaast rekening houdend met de mogelijkheden. Mijn streven is om hier duidelijk en transparant in te zijn.

Vooraf voorlichting en advies

Het is daarom raadzaam om bijtijds na te denken over bovenstaande stelling en vrijblijvend contact met mij op te nemen. Voor onafhankelijke voorlichting en advies kunt u rekenen op mijn expertise.

Voor het melden van een overlijden ben ik altijd beschikbaar op:

06 528 81 505 of 078 26 00 366